Handmade Hannah Crafts

Original creations Handcrafted by Hannah

Upcoming Workshops

We offer an extensive range of craft workshops for both adults and children in a range of abilities. Our full list can be seen on our adult workshop page here and children’s workshop page here. Please see below for a list of workshop dates currently running.

If you are interested in a particular workshop or wish to book a place, please contact us at HandmadeHannahCrafts@hotmail.co.uk and we’ll be happy to give you more information. Payments can be made via Paypal or Bank Transfer. All workshops are held at our studio; Flamingo Studio, Hornchurch RM12.

Alternatively like our Facebook, Instagram and Twitter pages for news about upcoming workshops.

NEXT WORKSHOP DATES:

Saturday 23rd February – 10am – 12pm
2A – ‘Pins and Needles’ Needle Case Workshop**
Sew your own decorated felt needle case / 2 hours duration / £25

MARCH

 

Saturday 9th March – 10am – 2pm
2B – ‘Getting Comfy’ Cushion Cover Workshop*
Sew your own envelope back decorated cushion cover including cushion filling / 4 hours duration / £40

 

Saturday 23rd March – 10am – 11.30am
B1 – Cross Stitch Greeting Card Workshop**
Sew a cross stitch card for Mother’s Day / 1.5 hours duration / £15

 

Saturday 23rd March – 1pm – 3pm
1C – ‘Criss Cross’ Beginners Cross Stitch Workshop
Sew a simple cross stitch pattern greeting card / 2 hours duration / £25

APRIL

 

Saturday 13th April – 10am – 12pm
B2 – Chicken Beanbag Toy Workshop*
Sew your own chicken shaped beanbag toy / 2 hours duration / £20

 

Saturday 13th April – 1pm – 4pm
2C – ‘Chicken and Rice’ Chicken Doorstop Workshop*
Sew your own chicken shaped doorstop filled with rice / 3 hours duration / £35

 

Saturday 27th April – 10am – 1.30pm
2D – Adult Craft Workshop ‘The Sun Has Got His Hat On’ Sunhat Workshop*
Sew your own reversible sunhat / 3.5 hours duration / £35

MAY

 

Sunday 5th May – 1pm – 3.30pm
2E – ‘Bendy Birdy’ Wire Bird Workshop
Sculpt your own wire bird/s / 2.5 hours duration / £35

 

Saturday 18th May – 1pm – 4pm
2F – ‘Never Felt Better’ Felted Landscape Workshop
Make your own felted landscape/picture / 3 hours duration / £35

JUNE

Sunday 2nd June – 10am – 1pm
3C – ‘Little Felted Creatures’ Needle Felted Animals Workshop
Needle felt your own set of little animals / 3 hours duration / £40

Saturday 22nd June – 10am – 2pm
3D – ‘Cooking up a Storm’ Apron Sewing Workshop***
Sewn your own fabric apron / 4 hours duration / £50

JULY

 

Saturday 6th July – 10am – 3pm
3E – ‘Happy Holidays!’ Duffel Bag Workshop***
Sew your own duffel bag / 5 hours duration / £60

OCTOBER

 

Saturday 19th October – 10am – 2pm
3F – ‘Unbeweavable Baskets’ Beginners Basket Weaving Workshop
Weave your own basket / 4 hours duration / £50

NOVEMBER

 

Sunday 3rd November – 10am – 1pm
1D – ‘Rainbow Bright’ Glass Painting Workshop
Paint your own colourful tea light candle holder / 3 hours duration / £45

 

More dates released soon!

 

Advertisements